Popularni postovi

Popravka bicikla II dio



Popravka bicikla:Ova tema će biti redovna na ovoj stranici.Popravke su glavni dio korisnika bajka,posebno ako su česti kvarovi.Nekada je i sama zamjena dijelova na  biciklu otežana  jer je potrebno imati i alat za zamjenu dijelova.Nije to obični alat a nije ni jeftin.
 Uz ovu mašinicu za lanac i dijete zna sastaviti puknuti lanac.Ovaj dječak od 10 godina upravo je to učinio za desetak minuta ,a ovo mu je tek drugi put da korsiti ovu mašinicu.Kaže on prije nego je nabavio ovu spravu za lanac ,sastavljanje lanca je trajalo po sat vremena,a to je sada prošlost.




























Mali majstor na djelu.








tag:mašinica za lanac,popravka bicikla,mašinicu za lanac ,alat za zamjenu dijelova

Brdska vožnja







Bajkeri su napravili kratki odmor nakon nekih 15-tak km,mala pauza koja kap vode i idemo dalje.


Tu je u mobitelima kompas,pedometar,broj otkucaja srca,mjerač brzine,sva oprema,hehe

Bicikla su opremljena sa svom opremom tako da u slučaju kvara tu je i dodatna oprema kao što su gume,mini pumpa,kočnice,lanac,ulje itd.

tags:bajkeri,bicikla,oprema,